Remember the time

Remember the time with Michael Jackson
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Reguli Michael Jackson forum

Go down 
AuthorMessage
remember the time
Administrator
Administrator
remember the time

Mesaje : 1305
Points : 1567
Data de inscriere : 2009-12-28
Varsta : 27
Localizare : Romania

PostSubject: Reguli Michael Jackson forum   Tue Dec 29, 2009 8:18 am

REGULI GENERALE si REGULI POSTARE:

Regula 1: Nu sunt admise pe forum jignirile si insultele la adresa membrilor forumului si a artistului MJ.

Regula 2: Reclamele trebuie negociate cu unul dintre moderatori, administrator.

Regula 3: Aveti voie sa puneti la semnatura doar poze mici sau maxim un link.

Regula 4: Nu postati mesaje monosilabice sau numai din citeva cuvinte (ex: zau?, Hai chiar asa, Si eu, Ok, Mai vorbim etc) si nici mesaje care sa contina numai un smile, fara text. Nimeni nu va intelege ce vreti sa spuneti. Incercati sa fiti cit mai clari in exprimare. De asemenea va rugam nu faceti un topic daca deja mai exista unul cu acelasi nume. Acestea vor fi sterse automat.

Regula 5: Respectati vocabularul limbii romane. Incercati pe cat posibil sa eliminati "k", "tz" sau "sh".

Regula 6: Nu mai faceti topicuri noi in cazul existentei unora cu acelasi subiect. Pentru a verifica existenta topicurilor folositi functia "Cautare" ("Search").

Regula 7: Pozele mari care credeti ca vor deforma templateul, puneti-le pe forum in format "Thumbnail". Acest format il puteti gasi pe site-ul [You must be registered and logged in to see this link.] Daca aveti mai multe poze de la un concert/eveniment, postati minim cate 2 poze pe mesaj.

Regula 8: Nu folositi codurile iconitelor emotive de pe Yahoo! Messenger. Forumul va pune la dispozitie un numar de iconite.

Regula 9: Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului, de culoare alba, fara bold sau alte formatari de text sau culori. Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold, culori, font mai mare etc.
Nu mai postati mesaje in care multumiti pentru poze. O puteti face doar daca mai puneti o intrebare de genul: "De la ce eveniment este?" sau sa va spuneti parerea de cum sunt imbracati.

Regula 10: Va rugam sa nu postati mesaje care intrerup pacea, armonia si buna-dispozitia Formului .
Discutiile trebuie sa aiba logica, sa fie fluente, agreabile, iar bagarile in seama nu sint bine-venite. Mesajele, semnaturile si profilul nu trebuie sa contina cuvinte plasate special sa enerveze pe membrii.

Regula 11: Nu este voie sa publicati pe forum nici un fel de material aflat sub incidenta drepturilor de autor. Va rugam sa nu atasati imagini sau alte materiale, fara consimnamantul autorilor. In cazul in care publicati un articol, va rugam sa specificati sursa.

Regula 12:Toti userii sunt rugati sa isi completeze datele personale de pe profil cat mai complet cu putinta! Astfel ei trebuiesc sa aibe la detalii cel putin numele real, varsta, sexul si locatia sa!
NOTA: In cazul in care incalcati una din aceste reguli veti primi "avertizare". La acumularea a 3 avertizari veti primi "BAN" timp de o saptamana. Daca primiti ban pe user si va faceti un nou cont, noi vom depista acest lucru cu ajutorul IP-ului. La 3 banuri pe user primiti "BAN PE IP".

Administratorii si moderatorii pot modifica oricand si oriunde mesajele, fara explicatii prealabile. Administratorii si moderatorii au obligatia de a mentine forumul curant si interesant pentru toata lumea.

Moderatorii, administratorii sau proprietarii forumului nu sunt raspunzatori pentru continutul mesajelor scrise de membrii, carora le revine intreaga responsabilitate legala pentru ceea ce semneaza. Noi promitem sa citim majoritatea mesajelor scrise, chiar daca din cauza orelor la care sint scrise, se pot scapa involuntar sau temporar.

Faptul ca v-ati inregistrat pe Forumul Michael Jackson presupune ca ati citit si ati luat cunostinta de acest regulament.


3 AVERTIZARI = 1 BAN PE USER
3 BAN PE USER = 1 BAN PE IP


Multumesc de intelegere,
remember the time admin
Back to top Go down
View user profile http://michael1.forumotion.net
 
Reguli Michael Jackson forum
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Thriller-Michael Jackson
» On Sale-MT forum with .com domain[Romanian forum]
» Forum Skin
» Forum Ranks
» Add your banner to the official Forum banners list

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Remember the time :: Forum Rules :: Reguli-
Jump to: